Clinic Waiting Area by Studio. Ho

Studio. Ho Demonstrates The Roam Into The Lake Clinic Waiting Area

Studio. Ho, the project leader of the displayed design Clinic Waiting Area by Studio. Ho explicates, Trying to break the impression of existing waiting area, extending the level of the space and transform the waiting mood; could have more possible not just waiting and transition. Interlace the sunlight and shadow in the lake to constitute the mildness between the people and the space. Combine the black iron mesh with the linear, point light sources and fire sprinkler systems.Appear geometric segmentation half-perspective ceiling.When light through the black mesh make the space misplaced,just like we sometimes under the shadow of the trees, sometimes looking the sunlight under the lake water..

Clinic Waiting Area by Studio. Ho Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=49524

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Release homepage.

Design Public Relations
Copyright © 2010 - 2017 Design Release - design-release.com - All Articles